Béda révisi "850-an"

44 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:)
(Ngadamel artikel otomatis)
 
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:))
{{Dekade nav|85}}
'''850-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] {{#ifexpr:85=0|[[1 SM]]|[[850]]}} nepi ka taun [[{{#ifexpr:85=0||85}}9859]].
 
==Kajadian==
5.691

éditan