Béda révisi "1000-an"

46 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:)
(Ngadamel artikel otomatis)
 
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:))
{{Dekade nav|100}}
'''1000-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] {{#ifexpr:100=0|[[1 SM]]|[[1000]]}} nepi ka taun [[{{#ifexpr:100=0||100}}91009]].
 
==Kajadian==
5.691

éditan