Béda révisi "1760-an"

46 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:)
(Ngadamel artikel otomatis)
 
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:))
{{Dekade nav|176}}
'''1760-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] {{#ifexpr:176=0|[[1 SM]]|[[1760]]}} nepi ka taun [[{{#ifexpr:176=0||176}}91769]].
 
==Kajadian==
5.691

éditan