Béda révisi "Statistik sosial"

taya kamandang éditan
'''Statistik sosialsocial''' nyaeta pamakean sistim ukuran [[statistik]] keur ngukur sistem dina nalungtik paripolah [[manusa]] didina lingkungan [[social|sosial]]. ThisIeu canbisa bedipikanyaho accomplishedku throughcara [[poll|jajal pamanggih]]ing a particularti groupsabagian ofgrup peoplemasarakat, evaluatingevaluasi a particular subset ofsabagian data obtained about a groupngeunaan ofgrup peoplemasarakat, oratawa byku observationpanalungtikan andjeung statisticalanalisa analysisstatistik of a set ofsusunan data that relatesnu topakait peoplejeung andmasarakat theirsarta behaviorsparipolahna.
 
OftenBiasan, socialahli scientistssosial aremateakeun employed in thedina [[Program evaluation|evaluationevaluasi]] of the quality ofkualitas [[service|palayanan]]s ofsabagian agrup particular group or organizationorganisasi, indina analyzinganalisa behaviorsparipolah ofgrup groupsmasarakat ofdina people in their environment and special situationslingkunganna, oratawa evendina innangtukeun determingnaon thenu wantsbutuh orjeung needskahayang ofmasarakat people through statisticalngaliwatan [[Sampling (statistics|sampling]] statistik.
5.857

éditan