Béda révisi "Informasi Fisher"

taya kamandang éditan
Dina [[statistik]], '''informasi Fisher''' ''I''(θ), nyaeta [[information]] [[random variable]] nu bisa diobservasi mawa kanyaho ngeunaan parameter nu teu ka observasi θ nu gumantung kana [[probability distribution]] ''X'', ngarupakeun [[score (statistics)|score]] [[variancevarian]]. Sabab skor [[expectation]] nyaeta nol, bisa dituliskeun salaku
 
:<math>
5.857

éditan