Béda révisi "Ganjar Kurnia"

4 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
Di sagigireun kagiatanana salaku akademisi, anjeunna ogé aktif dina widang [[seni|kasenian]], utamana [[kasenian Sunda]]. Nalika anyaran kénéh jadi dosén Unpad, anjeunna ngadegkeun [[Lingkung Seni Sunda]] anu ngawadahan kagiatan warga Unpad dina kasenian Sunda.
 
Dina mangsa awal karirna salaku réktor, ping [[27 Agustus]] [[2007]] anjeunna ngayakeun pintonan [[angklung]] anu dimaénkeun ku sapuluh rébu urang sivitas akademika (utamana mahasiswa anyar) Unpad. Pintonan anu dipingpin ku Sam Udjo jeung Ika Widia ti [[Saung Angklung Mang Udjo]] dicatet dina rékor [[Muri]].
 
==Sumber rujukan==
11.785

éditan