Béda révisi "Wikipedia:Kotrétan"

m
Bot: Balik ka asal
m (Bot: Balik ka asal)
__NEWSECTIONLINK__
{{kotrétan}}
----
----
<center><b>Kotrétan</b> </center>
----
<!-- Mangga ngetik naon waé di handapeun garis ieu -->
<center><b>Kotrétan</b> </center>
<!-- Mangga ngetik naon waé di handapeun garis ieu -->
 
== KAMPUNG CIDUKUH ==
 
Kampung Cidukuh kaasupna ka Desa Tundagan, tapi ari daerahnamah tebih ka Desa Tundagan , malah caket pisan ka Desa Bunigeulis.
Wates daerah Kampung Cidukuh :
Ti kidul kampung ciagi
ti wetan kampung cirageung, cikondang, hantara
ti kaler desa kaliwon( Harjamukti)
ti kulon dèsa Bunigeulis
 
Jalmi urang Cidukuh seuseueurna kana tani, eta oge mung nu tos sepuh. ari jalmi ngorana loba nu nyaba ka jakarta jeung kota-kota sejena.
sakitu heula ngeunaan kampung Cidukuh. ke di sambung deui. hanturnuhun
7.441

éditan