Béda révisi "Wikipedia:Kotrétan"

m
Bot: Balik ka asal
m (Bot: Balik ka asal)
m (Bot: Balik ka asal)
----
----
<center><b>Kotrétan</b> </center>
<!-- Mangga ngetik naon waé di handapeun garis ieu -->
7.441

éditan