Béda révisi "Citakan:Tl"

27 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
&#123;{{[[Citakan:{{{1}}}|{{{1}}}]]}}<noinclude>
{{/doc}}</noinclude><noinclude>
----
Citakan kanggo nembongkeun citakan
23.341

éditan