Béda révisi "Ménopause"

Taya parobahan ukuran ,  14 tahun yang lalu
m
mindahkeun Menopause ka Ménopause
(Kaca anyar: {{Infobox_Disease | Name = Menopause | Image = Estrone.svg | Caption = Éstron éstrogén. Dina awak istri balangantrang, produksi éstron leuwih...)
 
m (mindahkeun Menopause ka Ménopause)
11.790

éditan