Béda révisi "Citakan:Pondok"

27 bita ditambahkeun ,  16 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
----
[[Image::Nulis.jpg|28px|left]]''Artikel ieu mangrupa [[taratas]], perlu disampurnakeun. Upami sadérék uninga langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo ngalengkepan.''
----
 
11.810

éditan