Béda révisi "Urang Sunda"

m (→‎Upajiwa: wkf)
 
==Upajiwa==
Alam Sunda nu taneuhna subur ngarojong ka urang Sunda kana hirup [[tatanén]], boh dinaanu bentukmangrupi: [[sawah]], [[huma]], pakebonan [[sayur]], jeung [[leuweung]] [[produksi]]. Ka dieunakeun, ku mekarna industri jeung dagang, pakasaban urang Sunda jadi rupa-rupa sakumaha ilaharna bangsa lian.
 
==Stratifikasi sosial==
Pamaké anonim