Béda révisi "Kabupatén Karawang"

329 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
 
==Babagian Administratif==
Kabupatén Karawang ngawengku 2530 [[kacamatan]], nu kabagi deui kana sababaraha309 [[désa]] jeung [[kalurahan]]. Pusat pamaréntahannana kabupaten karawang aya di Kacamatan [[Karawang, Karawang|Karawang]]nyaeta di jalan jend. Ahmad Yani By pass karawang. Karawang mangrupakeun salasahiji kawasan industri di beulah wétan Jakarta, diantarana Kawasan International Industry City [[KIIC]]anu kaasup kana sababaraha pamarentahan desa nyaeta Desa Wadas, Desa Sukaluyu, Desa Puseurjaya. Kawasan Surya Cipta di belah Kiduleun Karawang jeung Kawasan Industri Kujang Cikampek [[KIKC]] belah wetan karawang.
 
==Transportasi==
Pamaké anonim