Béda révisi "Kabupatén Karawang"

250 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
 
==Sajarah==
Kabupatén Karawang neundeun loba catatan sajarah. [[Rengasdengklok, Karawang|Rengasdengklok]] mangrupakeun tempat dimana [[Soekarno]]-[[Mohammad Hatta|Hatta]] diculikdibawa ku para pamuda Indonesia samemeh Proklamasi KamardikaanKamardekaan Indonesia tanggal 16 Agustus 1945 jang ngarancang naskah proklamasi. Rengasdengklok mangrupakeun daerah anu ngamimitian ngibarkeun bendera merah putih. Kota Karawang oge jadi inspirasi sastrawan [[Chairil Anwar]] nulis karya ''Antara Karawang-Bekasi''. Ngadegna karawang ti taun 1633 nyaeta lengkepna kaping 14 sasih september taun 1633.
 
{{JaBar}}
Pamaké anonim