Béda révisi "Bukti"

28 bita dipupus ,  17 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''EvidenceBukti''' is:nyaéta,
 
*[[Kajadian]] naon baé nu bisa ngabuktikeun atawa ngabantah hiji proposisi, tempo [[kanyataan]].
*Any observable [[event]] which tends to prove or disprove a proposition, see [[reality]].
*Any [[testimonyKasaksian]] ornaon [[exhibit]]baé whichnu is allowed to be considered by theku [[jury|trier of factpangadilan]] inbisa dipaké apikeun [[dispute resolution|judicial or administrative proceeding]].
 
==Evidence in the United States federal courts==
11.810

éditan