Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

m
taya kamandang éditan
m
m
[[Image:Sunda_Leutik.png|thumb|300px|right|Atlas Kapuloan Sunda Leutik]]
 
'''Nusa Tenggara''', atawa '''Kapuloan Sunda Leutik''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia Wétan]]. Jeung [[Kapuloan Sunda Gedé]] di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk [[Kapuloan Sunda]].
 
==Pamaréntahan==
 
Kapuloan Sunda Leutik kabagi kana propinsi-propinsi [[Indonésia]] ([[Bali]], [[Nusa Tenggara Kulon]], jeung [[Nusa Tenggara Wétan]]) jeung nagara merdika [[Timor Wétan]].
 
11.693

éditan