Béda révisi "Komputer"

40 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
merge
m
(merge)
<center>
{{merge|Kompiyuter}}
</center>
[[image:computer.tower.750pix.jpg|thumb|right|200px|Sarupaning [[Bungkus komputer|munara]] [[komputer pribadi]].]]
'''Komputer''' nyaeta hiji [[wiktionary:device|alat]] atawa [[wiktionary:machine|mesin]] keur nyieun [[wiktionary:calculation|itungan]] atawa kontrol operasi nu bisa ditembongkeun dina watesan [[wiktionary:numerical|numeris]] atawa [[wiktionary:logical|logis]]. Komputers dumasar kana sipat fisikna sarta nu pakait nembongkeun sababaraha hal atawa hal tina masalah dina hiji bagian, maka pakait mekanik bakal sacara otomatis ngahasilkeun "penyelesaian" tina masalah. Dasar teori keur itungan make komputer disebut '''[[élmu komputer]].'''
23.341

éditan