Béda révisi "Tabel lambang matematis"

314 bita dipupus ,  15 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
__NOTOC__
[[Matematika]] mindeng pisan migunakeun sakumpulan lambang pikeun éksprési matematisna.
Dina [[matematik]], a set of symbols is frequently used in mathematical expressions.
Pikeun nu icikibung dina widang matematik mah, moal kukumaha, tapi pikeun nu arang nempo, sigana kudu mindeng ngapalkeun.
As mathematicians are familiar with these symbols, they are not explained each time they are used.
Di handap ieu dibéréndélkeun rupa-rupa lambang matematis katut ngarana, éjahanana, jeung saeutik dadaranana.
So, for mathematical novices, the following table lists many common symbols together with their name, pronunciation and related field of mathematics.
Additionally, the second line contains an informal definition, and the third line gives a short example.
 
'''Catetan:''' Mun sababaraha lambang teu némbongan sakumaha mistina, panyaksrak anjeun can sagemblengna ngalarapkeun [[HTML]] 4 [[character entity|character entities]], atawa anjeun kudu nginstal [[aksara]] tambahan.
</table>
 
Mun sababaraha lambang ieu dipaké dina artikel Wikipédia, aya hadéna méré saeutik dadaran ngeunaan lambang éta.
If some of these symbols are used in a Wikipedia article that is intended for beginners, it may be a good idea to include a statement like the following, (below the definition of the subject), in order to reach a broader audience:
:<nowiki>''This article uses [[table of mathematical symbols|mathematical symbols]].''</nowiki>
 
The articleArtikel [[Wikipédia:Cara ngédit kaca]] containsngandung informationémbaran aboutngeunaan howcara tongetikkeun producelambangg-lambang thesematematis mathieu symbolsna inartikel Wikipedia articlesWikipédia.
 
==Tumbu kaluar==
11.750

éditan