Béda révisi "Abad ka-11"

54 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
==Inohong penting==
* [[Abū al-Rayhān al-Bīrūnī]] ([[15 September]] [[973]] - [[13 Desember]] [[1048]]), ahli [[Muslim]] urang [[Pérsia]] dina widang [[matematika]], [[astrologi]], [[astronomi]], [[kronologi]], [[énsiklopédi]], [[géografi]], [[filsafat]], jsb. Anjeunna ogé ngadamel [[jam]].
 
==Pamanggihan==
23.341

éditan