Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

481 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
+kotak info
(+kotak info)
{{ Infobox_President | name= Abdurrahman Wahid
| image=Gusdur.jpg
| order=4th [[Presiden Indonesia]]
| term_start= [[20 Oktober]] [[1999]]
| term_end=[[23 Juli]] [[2001]]
| predecessor=[[Jusuf Habibie]]
| successor=[[Megawati Sukarnoputri]]
| birth_date={{birth date and age|1940|8|4|mf=y}}
| birth_place=[[Jombang]], [[Jawa Wetan]]
| dead=hirup
| spouse=Shinta Nuriyah
| party=[[Partéy Kebangkitan Bangsa]]
| vicepresident=[[Megawati Sukarnoputri]]
| profession=
| religion= }}
'''Abdurrahman Wahid''' (biasa disebut ogé '''Gus Dur''') (lahir [[4 Agustus]], [[1940]]) ngajabat [[Présidén Indonésia]] ti taun [[1999]] nepi ka [[2001]], sarta pamingpin [[Partai Kebangkitan Bangsa]], nu diadegkeun sanggeus [[Suharto]] turun jabatan. Anjeunna ngarupakeun inohong ti [[Nahdlatul Ulama]]. Ku alatan kasakit jeung masalah korupsi, anjeunna diturunkeun tina jabatan présidén bulan Juli 2001.
 
23.343

éditan