Béda révisi "Informasi Fisher"

8 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
Dina [[statistik]], '''informasi Fisher''' ''I''(θ), nyaeta [[information|informasi]] [[randomvariabel variableacak]] nu bisa diobservasi mawa kanyaho ngeunaan parameter nu teu ka observasi θ nu gumantung kana [[probability distribution]] ''X'', ngarupakeun [[score (statistics)|score]] [[varian]]. Sabab skor [[expectation]] nyaeta nol, bisa dituliskeun salaku
 
:<math>
5.857

éditan