Béda révisi "Carita Parahiyangan"

127 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
*Pagerwesi
*Pagoakan
*Pajajaran: Pakuan Pajajaran, puseur karajaan Sunda, perenahna di Bogor kiwari
*Pakuan: Pakuan Pajajaran, puseur karajaan Sunda, perenahna di Bogor kiwari
*Pangpelengan
*Paraga
*Puntang: [[gunung Puntang]]
*Rajagaluh: [[Rajagaluh, Majalengka]]
*Rancamaya, Sanghiyang: wewengkon kuloneun [[Ciawi, Bogor]], kiwari jadi babakan vila-vilapaniisan élitméwah
*Rumbut
*Salajo
*Tasik
*Tiga, gunung
*Wahanten-girang: Banten Girang
*Wanakusuma, gunung
*Winduraja
Pamaké anonim