Béda révisi "Bukti"

12 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
*[[Kajadian]] naon baé nu bisa ngabuktikeun atawa ngabantah hiji proposisi, tempo [[kanyataan]].
*[[Kasaksian]] naon baé nu ku [[pangadilan]] bisa dipaké pikeun [[dispute resolution|judicial or administrative proceeding]].
{{tarjamahkeun|Inggris}}
{{tarjamah}}
''See also:'' [[Law]], [[Affidavit]], [[Circumstantial evidence]], [[Corroborating evidence]], [[Rebuttal]], [[chain of custody]], [[Forensic evidence]]
 
912

éditan