Béda révisi "Pakarang"

13 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: et:Relv)
-->
 
{{tarjamahkeun|Inggris}}
{{tarjamah}}
 
[[Category:Parabot militér]]
[[Category:Kaamanan]]
912

éditan