Béda révisi "Sosi"

15.609 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: thumb|right|100px|A single key '''Sosi''' atawa '''konci''' nyaéta pakakas pikeun mukakeun naon waé nu nutup. Sosi minangka hiji hal anu poko dina kahirupan ...
(Kaca anyar: thumb|right|100px|A single key '''Sosi''' atawa '''konci''' nyaéta pakakas pikeun mukakeun naon waé nu nutup. Sosi minangka hiji hal anu poko dina kahirupan ...)
(taya bédana)
912

éditan