Béda révisi "Mumuluk"

46.691 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Mumuluk''' atawa '''sasarap''' (id: ''sarapan'') nyaéta kagiatan dahar nu pangheulana dina sapoé, nu ilahar dipigawé isuk-isuk. {{tarjamahkeun|Inggris}} <!-- ==History== {{re...
(Kaca anyar: '''Mumuluk''' atawa '''sasarap''' (id: ''sarapan'') nyaéta kagiatan dahar nu pangheulana dina sapoé, nu ilahar dipigawé isuk-isuk. {{tarjamahkeun|Inggris}} <!-- ==History== {{re...)
(taya bédana)
912

éditan