Béda révisi "Anduk"

8.817 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Anduk''' (nl:Handdoek) nyaéta saheulay lamak atawa kertas nu dipaké pikeun ngagaringkeun atawa ngusap. Anduk bisa nyerep cairan nalika duanana paantel. ==Rupa-rupa Andu...
(Kaca anyar: '''Anduk''' (nl:Handdoek) nyaéta saheulay lamak atawa kertas nu dipaké pikeun ngagaringkeun atawa ngusap. Anduk bisa nyerep cairan nalika duanana paantel. ==Rupa-rupa Andu...)
(taya bédana)
912

éditan