Béda révisi "Carécét"

5.726 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: right|thumb|250px|Linen handkerchief '''Carécét''' (id: ''saputangan'') nyaéta lawon nu bentukna kotak nu sarua sisina, ilahar dibabawa dina saku, d...
(Kaca anyar: right|thumb|250px|Linen handkerchief '''Carécét''' (id: ''saputangan'') nyaéta lawon nu bentukna kotak nu sarua sisina, ilahar dibabawa dina saku, d...)
(taya bédana)
912

éditan