Béda révisi "Sénsor"

13.707 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Sénsor''' nyaéta salah sahiji tipe transduser, gunana nyaéta pikeun ngarubah énerji tina hiji bentuk ka bentuk lainna, husuna ngarubah jadi énerji listrik. Kukituna, sén...
(Kaca anyar: '''Sénsor''' nyaéta salah sahiji tipe transduser, gunana nyaéta pikeun ngarubah énerji tina hiji bentuk ka bentuk lainna, husuna ngarubah jadi énerji listrik. Kukituna, sén...)
(taya bédana)
912

éditan