Béda révisi "Kategori:Arsitéktur imah Sunda"

Kaca anyar: {{info |warna=blue |width=100% |pesan='''Arsitéktur imah Sunda''' dimaksudkeun ka sagala rupa hal hasil kamekaran & kamonésan budaya Sunda dina widang arsitéktur bangunan. }} [[K...
(Kaca anyar: {{info |warna=blue |width=100% |pesan='''Arsitéktur imah Sunda''' dimaksudkeun ka sagala rupa hal hasil kamekaran & kamonésan budaya Sunda dina widang arsitéktur bangunan. }} [[K...)
(taya bédana)
912

éditan