Béda révisi "Wangunan Sunda"

4.059 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Wangunan Sunda''' nyaéta wangunan anu aya tur diaku salaku tempat cicing, usaha, tur pamaréntah di tatar Sunda. Cirina nyaéta konsép wangunan anu luyu jeung kaayaan alam jeung...
(Kaca anyar: '''Wangunan Sunda''' nyaéta wangunan anu aya tur diaku salaku tempat cicing, usaha, tur pamaréntah di tatar Sunda. Cirina nyaéta konsép wangunan anu luyu jeung kaayaan alam jeung...)
(taya bédana)
912

éditan