Béda révisi "Wangunan Sunda"

36 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Wangunan Sunda''' nyaéta wangunan anu aya tur diaku salaku tempat cicing, usaha, tur pamaréntah di tatar Sunda. Cirina nyaéta konsép wangunan anu luyu jeung kaayaan alam jeung...)
 
*Ibadah:
**'''langgar''', '''tajug'''
[[Kategori:Arsitéktur imah Sunda]]
912

éditan