Béda révisi "Wikipedia:Sawala"

Abdi nembé sadar yén dina [http://id.wikisource.org/wiki/Pedoman_Umum_Ejaan_Bahasa_Indonesia_yang_Disempurnakan_(Bab_IV) EYD] ieu, teu acan aya aturan pikeun hurup 'g' anu sorana 'j'. Kukituna, dina ngéjah energy sareng digital, urang tiasa nyerat 'énergi', 'énerji' sareng 'digital', 'dijital'.
Nanging, saparantos nengetan kecap geology, anu diserat 'geologi' dina basa Indonesia, abdi janten ''cenderung'' nyerat 'g' angger ku 'g' dina basa Sunda. Kumaha saur Akang sadaya? -- [[Pamaké:DiN]] 12:56, 7 Désémber 2007 (UTC)
:Simkuring mah sapuk, 'g' tetep 'g'. Kumaha nu sanes? Uih deui kana wangkongan sareng Kang Asep nu langkung condong sapertos Malaysia nu nyamian soanten dina seratan basa asingna. Ari simkuring mah, langkung panuju tetep wae seratannana diampirsamikeun sareng aslina, ''toh'' energi sareng digital tos ilahar oge diajarkeun di bangku sakola atanapi kuliah tehnik --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] 16:27, 7 Désémber 2007 (UTC)
23.351

éditan