Buka ménu utama

Hutaimbaru UP, Ulu Pungkut, Mandailing Natal

Hutaimbaru UP nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Pungkut, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Hutaimbaru UP
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Kacamatan Ulu Pungkut

Citakan:Ulu Pungkut, Mandailing Natal


Gnome-home.svg