Buka ménu utama

Jatna Supriatna (Banjar, 7 Séptémber 1951), ahli biologi konservasi, kapilih pikeun nampa Habibie Award 2008 widang élmu dasar.

KalungguhanÉdit

AtikanÉdit

RujukanÉdit