Kabu, Peureulak Barat, Aceh Timur

Kabu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peureulak Barat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Kabu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeureulak Barat

Citakan:Peureulak Barat, Aceh Timur


Gnome-home.svg