Buka ménu utama

Kalér nyaéta hiji arah mata angin dina kompas. Dina budaya Kulon, kalér dianggap arah nu utama[rujukan?]. Kalér biasana di peta ngarahna ka luhur. Dina navigasi, kalér dipaké salaku titik awal (0°).

Tempo ogéÉdit