Buka ménu utama
Kapuloan Sunda, sabagian ti Nusantara.

Kapuloan Sunda nyaéta sakumpulan gugusan pulo di wewengkon kulon Nusantara, nu kabagi kana dua kumpulan:

Gugusan ieu sacara pulitik kabagi ku Indonésia (utama), Brunei, Timor Wétan, jeung Malaysia.

Baca ogéÉdit