Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun.[1] Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.[1]

katél

CutatanÉdit

  1. a b Djajasudarma, T. Fatimah; Universitas Michigan (1987). Bahasa Sunda dialek Cikamurang, wilayah Trisi, Kabupaten Indramayu. Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran: Universitas Michigan. p. 39.  (disungsi 16 Désémber 2020)