Buka ménu utama
katél

Katél atawa kawali nyaéta alat keur masak nu disimpen di luhureun kompor, dipaké keur wadah dahareun nu arek dikokolakeun. Katel bia dipaké keur ngagoreng, numis, jsb.


Nulis.jpg