Kota Banda Acéh nyaéta salah sahiji kota sakaligus ibu kota Propinsi Acéh, Indonésia.

Banda Acéh
Masjid Raya Baiturrahman
Lambang Banda Acéh
Lambang
Lokasi Kota Banda Acéh di Acéh
Lokasi Kota Banda Acéh di Acéh
Lega
 • Total61.36 km2 (23.69 sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode wewengkon0651
Ramatlokawww.bandaacehkota.go.id

Kota kembarÉdit

  1.   Samarkand, Uzbékistan[1]
  2.   Apeldoorn, Walanda[2][3]

RujukanÉdit

Tumbu kaLuarÉdit

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Banda Aceh ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
  Définisi kamus ti Wiktionary
  Buku téks ti Wikibooks
  Cutatan ti Wikiquote
  Téks sumber ti Wikisource
  Gambar jeung média ti Commons
  Warta ti Wikinews
  Sumber pangajaran ti Wikiversity
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan