Buka ménu utama

Loa, Paséh, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Loa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paséh, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Loa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPaséh




Gnome-home.svg