Buka ménu utama

Lobu Huala, Kualuh Selatan, Labuhanbatu Kalér

Lobu Huala nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kualuh Selatan, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Huala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanKualuh Selatan

Citakan:Kualuh Selatan, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg