Buka ménu utama

Lohbener nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Lohbener
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanLohbener



Gnome-home.svg