Buka ménu utama

Loji Kobong, Sumberjaya, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Loji Kobong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumberjaya, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Loji Kobong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSumberjaya




Gnome-home.svg