Loji Kobong, Sumberjaya, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Loji Kobong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumberjaya, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Loji Kobong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSumberjaya




Gnome-home.svg