Buka ménu utama

Lombok Wétan, Lumbok Seminung, Lampung Kulon

Lombok Wétan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lumbok Seminung, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lombok Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanLumbok Seminung

Citakan:Lumbok Seminung, Lampung Kulon


Gnome-home.svg