Buka ménu utama

Lubok Batee, Ingin Jaya, Aceh Besar

Lubok Batee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Ingin Jaya, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Lubok Batee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanIngin Jaya

Citakan:Ingin Jaya, Aceh Besar


Gnome-home.svg