Buka ménu utama

Lubuk Benteng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bathin III, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Benteng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanBathin III

Citakan:Bathin III, Bungo


Gnome-home.svg