Buka ménu utama

Lubuk Godang, Dolok, Padang Lawas Kalér

Lubuk Godang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Godang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok

Citakan:Dolok, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg