Buka ménu utama

Lubuk Landai, Tanah Sepenggal Lintas, Bungo

Lubuk Landai nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanah Sepenggal Lintas, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Landai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanTanah Sepenggal Lintas

Citakan:Tanah Sepenggal Lintas, Bungo


Gnome-home.svg