Lubuk Pakam I,II, Lubuk Pakam, Deli Serdang

Lubuk Pakam I,II nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Lubuk Pakam, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Lubuk Pakam I,II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanLubuk Pakam

Citakan:Lubuk Pakam, Deli Serdang


Gnome-home.svg