Buka ménu utama

Lubuk Pakam I,II, Lubuk Pakam, Deli Serdang

Lubuk Pakam I,II nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Lubuk Pakam, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Lubuk Pakam I,II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanLubuk Pakam

Citakan:Lubuk Pakam, Deli Serdang


Gnome-home.svg